HUOLEHDI OMAISUUDESTASI 

Älä anna asuntosi rapistua ajansaatossa vaan huolehdi omaisuudestasi. Pieni päivitys auttaa pitämään huoneiston seinät, katon ja keittiön kunnossa ja tekee asunnostasi arvokkaamman. Usein myös kohtuullisella remontilla saavutetaan erittäin hyvä ja puhdas koti, jossa jokapäiväinen eläminen tuo mielihyvää ja hyvää fiilistä asumiseen... 


Myös pihatyöt alaamme.

Taloyhtiöt ovat myös käyttäneet palveluamme pihatöissä. Suunnittelemme ja annamme ehdotuksia sisäpihojen hyötykäyttöön ja tietysti on myös ajatus saada hukkatilat virkistyskäyttöön.  Työt tehdään yleensä kesällä, kun maa ei ole roudassa. Kuvassa valmistuu grillauspaikka, johon tulee pöytä ja tuolit.
 

Suoritamme erittäin haitallisen ja radioaktiivisen Radon-kaasun mittausta.

Myrkyllisen radonin pääsy sisään asuntoon tapahtuu lattia- tai hormin tuuletusaukoista. Radon-pitoisuus voidaan mitata radon-mittalaitteella kauttamme.

Radon  on väritön, mauton, hajuton ja radioaktiivinen kaasu.  Suoritamme mittaukset todella tarkalla mittalaitteella. Laite on tyyppihyväksytty USA:n teknisen yliopiston mittauksessa ja saanut virallisen hyväksynnän USA:ssa suoritettaviin erittäin tarkkoihin radon-kaasun mittauksiin. 

Radioaktiivista radon-kaasua esiintyy yleisesti maailmalla ja siksi se on toiseksi yleisin keuhkosyövän aiheuttaja.

Missä Radonia esiintyy: ilmassa, maassa ja vedessä. Myös vesikaivo tulee mittauttaa juomaveden radon-pitoisuuden todentamiseksi. Radonpitoinen juomavesi kasvattaa vatsasyövän riskiä. 


Mitä kaikkea teemme asunnoissa tai liiketiloissa?

Mikään ei ole pysyvää. Kaikki rakennukset tarvitsevat remontin ennemmin tai myöhemmin. Edesauta pitämään asuntosi hyvässä kunnossa ja suorita korjaustoimet ajoissa.

Laadukkaiden materiaalien valinta vaikuttaa kestävyyteen sekä siirtää remonttitarvetta vuosiksi eteenpäin. Mieti tarkkaan mitä materiaaleja käytät.